Makyaj Trendleri 2020 – Farmasi Ürün Önerileri

Makyaj Trendleri 2020 – Farmasi Ürün Önerileri
28.06.2020
1.068

    Farmasi Üyelik Formu

    Farmasi'ye üye olmadan önce bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. En kısa sürede tarafınıza ulaşılacaktır. Bilgi almadan üye olmak için tıklayın...

    Makyaj trendleri her yıl yeni tonlar yeni trendler ile değişiyor gibi görünse de, aslında değişmeyen doğallık hep kazanıyor. Belirleyici olan doğal olarak mevsim koşulları ve ruh hallerimiz. Bu yıl için doğallık bir kez daha altı çizilen olmuş görünüyor. 2020 yılı için trendlerden bahsetmeden önce bilmemiz gerekenlerden başlayalım.

    Farklı kaynaklar makyaj trendleri konusunda benzer öneriler sıralamakta ancak öncelik kendi cildinizi tanımak olmalı, kendi cilt tipinizi bilmeyerek yanlış ürünler ile mükemmel sonuç beklemeniz hata olur. Cilt tipinizi bilmeniz ve ona uygun ürünleri seçmek en önemli ayrıntıdır. Cildiniz için uygun makyaj trendini araştırmaya başlamadan önce cilt bakımı ilk aşama olmalıdır. Yüz bakımı için cildinize uygun peeling vb ürünler daha sonra uygun nemlendirici doğru makyaj için en önemli kadar aşamadır.

    Cilt tiplerine göre bakım ve makyajda yol ayrımı normal, karma, yağlı ve kuru cilt tipi ile başlar. Cilt tipinizi belirleyici göstergeler:

    • Normal cilt: Görünümü şeffaf, nem ve yağ durumu dengeli, gözenekleri kapalı ve pürüzsüz bir cilt tip normal cilt olarak kabul edilir.
    • Kuru cilt: Görünümü mat, yağ salgılanması normalin altında ve nem oranı çok düşük bir cilt tipidir.
    • Karma cilt: T bölgesi (alın, burun ve çene) yağlı, yanaklar ve göz çevresi daha normal ve kurudur.
    • Yağlı cilt: Görünümü parlak ve yağlıdır. Gözeneklerin açık ve siyah noktalı, sivilceye müsait cilt tipidir.

    Cilt tipinize uygun temizleyici ve nemlendirici seçimi için uzman tavsiyesi almanız en doğru tercih olmalıdır. Kuru ciltler için gerekli olan ürünler ile yağlı ciltler için gerekli ürünler farklılık gösterir. Yağlı ciltler; için jel formundaki temizleyiciler ve peeling türü grup tercih edilirken hassas ve kuru ciltler için daha dikkatli tercihler gereklidir.

    FARMASİ ürün grubu içinde ayrımı şu şekildedir:

    Yağlı ciltler için özellikle Dr. C. Tuna çay ağacı yağı serisi oldukça dikkat çekmektedir. Çay ağacı yağı ürün yelpazesi, yağlı cilt tipine uygun kişiler için önerilir. Tonik, yıkama jeli ve nemlendirici ürünleri bulunmaktadır. Ayrıca seride balm ve BB krem de bulunuyor.

    Hassas ve kuru cilt tipi için Dr. C. Tuna aynısefa yağı grubu önerilir. Temizlik ve nemlendirici için çözüm önermektedir. Tonik, yıkama jeli ve nemlendirici ürünleri bulunmaktadır.

    Leke çözümleri için de aydınlatıcı seri olarak geliştirilen Dr. C. Tuna White correct serisi temizleyici ve nemlendirici ürün grubu ile dikkat çekmektedir. Seride tonik, peeling, sabun, nemlendirici, serum ve göz balmı bulunuyor.

    Dr. C. Tuna Aloe serisi de hassas ve kuru cilt tipleri için idealdir. Uluslararası Aloe Bilim Konseyi tarafından sertifikalı ve Ecocert onaylı farklı oranlarda Aloe Vera Suyu içeren ürünleri denenmelidir. Seride jel, krem ve losyon olarak üç ürün bulunuyor.

    Geçmişten bu güne sayısız faydası sayılan gül suyu ile oluşturulan seri Dr. C. Tuna Pure Rose ferahlık ve tazelik hissi için nemlendirici ve temizleyici grubu denenmek için alınmalıdır. Seride gül suyu yağı, jel temizleyici, gül suyu ve nemlendirici bulunmaktadır.

    2020 Makyajının Belirleyicileri:

    Yaz ve kış makyaj tercihleri özellikle farklılık göstermektedir

    Farmasi Dudak Parlatıcı

    Dudaklarda trend yaz için özellikle gündüz saatlerinde ışıltılı dudak parlatıcılar vazgeçilmezlerin başında yer alıyor.

    Farmasi Kırmızı BB Mat Ruj

    Farmasi BB Mat ruj ise nemlendirici özelliği ve pürüzsüz görünüm kazandırma yönüyle yer ediniyor makyaj trendinde.

    Göz makyajında, buğulu göz makyajı dikkat çekenler başında yer alıyor. Ayrıca her dönemim vazgeçilmezi eyeliner gene vazgeçilmezlerden biridir.

    Ten makyajı için aydınlatıcı ürünler iddialarını korumaktadır, aydınlatıcı yüz paleti bunun için parlayan yıldızlardandır.

    Yaz için özellikle güneş için koruyucu özelliği olan Farmasi BB krem grubu ürünler makyaj çantanızda olması gerekenlerden biridir.

      Farmasi Üyelik Formu

      Farmasi'ye üye olmadan önce bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. En kısa sürede tarafınıza ulaşılacaktır. Bilgi almadan üye olmak için tıklayın...

        Farmasi Üyelik Formu

        Farmasi'ye üye olmadan önce bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. En kısa sürede tarafınıza ulaşılacaktır. Bilgi almadan üye olmak için tıklayın...

        Farmasi Üyelik Formu Kendi işini kurmaya hazır mısın?
        Bilgi almadan hemen üyeliğini oluşturmak için buraya tıklayın...

        Üye olmadan önce bilgi almak isterseniz aşağıdaki formu doldurun